Reguliere Fysiotherapie “actieve benadering”

Kenmerkend voor fysiotherapie praktijk Fysiothrain Amsterdam is de actieve benadering van klachten. In deze visie staat bij het behandelen van klachten een actieve bijdrage van patiënten centraal. Wij zijn specialist op het gebied van houding en beweging. We behandelen patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen met reguliere fysiotherapie. Dit kan gaan om pijn, zwelling of beperkingen aan spieren, pezen, banden, gewrichten of zenuwen. Om sportblessures, maar ook klachten als gevolg van uw werkzaamheden, een ongeval, ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. U kunt zich direct bij ons aanmelden of langskomen op verwijzing.

In een individueel behandel- en trainingsschema richten we ons op het herstel van klachten, zodat u weer zo goed mogelijk de dagelijkse activiteiten kunt doen, weer zo optimaal mogelijk kunt werken en/ of sporten.

Wij behandelen onder andere de volgende klachten:Reguliere fysiotherapie - de praktijk

Heeft u te maken met een van bovengenoemde klachten, of heeft u te maken met andere bewegings- of houdingsklachten? Meldt u dan direct aan via ons online formulier. We helpen u graag verder.

De praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de reguliere fysiotherapie. We maken gebruik van moderne trainings- en revalidatie apparatuur in combinatie met diverse softwareprogramma’s. Hierdoor worden de oefenmogelijkheden vergroot en kan het behandelproces nauwkeurig worden bijgehouden. Zo zijn we tevens in staat om de patiënt zelf en de verwijzende arts goed te informeren over de voortgang van het traject.

In onze praktijk staan patiëntgerichte zorg en kwaliteit centraal. Om deze doelstelling te bereiken, ondernemen we een aantal activiteiten die nadrukkelijk gericht zijn op het verder verbeteren van de kwaliteit van onze behandelmethoden.

Wilt u een afspraak voor reguliere fysiotherapie inplannen om? Dat kan via ons formulier om direct online een afspraak te maken. Wilt u meer informatie over onze behandelmethoden? Dan kunt u ons ook bereiken per telefoon en per e-mail.