Fysiothrain - de praktijkFysiothrain, praktijk voor fysiotherapie en revalidatie, is sinds 2003 gevestigd aan de Haarlemmermeerstraat 16 – 18 te Amsterdam. De praktijk bevindt zich op de begane grond en bestaat uit drie behandelkamers en een trainingsruimte met moderne (revalidatie) apparatuur. Ook is er een kleedruimte, douche en toilet aanwezig.

Het team

Ons team bestaat uit 3 fysiotherapeuten; Theo Doornweerd , Sandra Sluijter en Christiaan van Weel. Samen zorgen wij voor deskundige en persoonlijke begeleiding. Delize doet de administratie.

Missie en Visie praktijk Fysiothrain

Bij fysiotherapie praktijk Fysiothrain werken we met een missie, namelijk het leveren van hoogwaardige (kinder)fysiotherapie. Ons belangrijkste doel bij onze behandelingen is het herstel van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. U kunt hier alles lezen over onze missie en visie!

Behandelingen fysiotherapiepraktijk Fysiothrain

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen, denk hierbij niet alleen aan reguliere fysiotherapie, maar ook aan kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en -revalidatie, fysiotraining, waarbij je aan de slag kunt met personal training en fitness en we bieden (sport)massage.

Kwaliteit

Wat bij ons voorop staat, is kwaliteit. We zijn sinds januari 2011 een PLUS / TOPpraktijk. Alle praktijken met dit kenmerk zijn transparant in de zorg die ze aanbieden en leveren bovendien kwalitatief doelmatige zorg. Ongeveer 10% van de Nederlandse fysiotherapiepraktijken voldoen aan de PLUS-audit eisen.

praktijk - aangesloten bij KNGFOnze medewerkers zijn geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de beroepsorganisatie van fysiotherapeuten. Dit houdt in dat wij voldoen aan de richtlijnen en kwaliteitseisen van het KNGF. We nemen tevens deel aan de klachtenprocedure.

Huisregels

Fysiothrain wil hoogwaardige (kinder)fysiotherapeutische zorg leveren. Om dit doel te kunnen behalen, hebben we huisregels. We vragen onze patiënten deze huisregels na te leven, zodat ook u kunt genieten van optimale hoogwaardige zorg.