Testcentrum voor de sporter

Testcentrum Fysiothrain SquatIn praktijk Fysiothrain staat in ons testcentrum meetapparatuur opgesteld waarmee onder meer Kracht/ Uithoudingsvermogen/ Coördinatie gemeten kan worden. Zo kan een profiel van de sporter gemaakt worden dat gericht is op de specifieke sport en waarbij de sterke en minder sterke eigenschappen van de sporter naar voren komen.  Met deze gegevens kan een sportspecifiek trainingsschema gemaakt worden waarmee de minder goede kwaliteiten getraind kunnen worden. Dit schema is een waardevolle aanvulling op het trainingsschema wat de trainer heeft opgesteld. Na verloop van tijd kan een evaluatietest plaatsvinden waarmee de voortgang bepaald kan worden.

Resultaten behandeling inzichtelijk

Door patiënten te testen, wordt het mogelijk voor ons om de effecten van de behandeling inzichtelijk te maken. Dankzij dit inzicht, wordt het mogelijk om zo effectief mogelijk te werken en de behandeling volledig te laten aansluiten op de persoonlijke behoeften en doelen van de patiënt. Deze tests zijn zeer interessant wanneer je bij ons bent voor sportfysiotherapie, zodat je jouw voortgang volledig kunt volgen. Ook voor andere vormen van therapie en herstel is het vaak prettig om inzicht te hebben in de resultaten van de behandeling.

Testcentrum voor de patiënt

TestrapportWij kunnen patiënten testen om de effecten van de behandeling  zichtbaar te maken.  Met behulp van de testen kunnen we het meest effectief werken. Dit werkt dus kostenbesparend. Bij patiënten die verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar waarmee wij een Plusovereenkomst hebben, worden de testen zonder extra kosten uitgevoerd. Anders brengen wij voor de test kosten in rekening. U kunt dan zelf kiezen of u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot testen.

Afspraak maken bij Fysiothrain

Wilt u een afspraak maken bij Fysiothrain om u te laten testen in ons testcentrum, of voor een (eerste) consult? U kunt via online afspraak direct een afspraak inplannen, we zien u dan graag op de door u gewenste datum!