Openingstijden

Vanaf 17-12-2018 t/m 4-1-2019 zijn de openingstijden korter dan gebruikelijk,

U kunt het beste even bellen of e-mailen voor de actuele openingstijden.

Wij zijn ook ’s morgens open op 24-12-2018 en 31-12-2018.

De kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Stagiair

Mijn naam is Shavelie Menzo en ben een vierde jaars student aan de opleiding HvA Fysiotherapie. De periode 3 september 2018 tot 1-2-2019 zal ik mijn tweede stage van twintig weken lang op de praktijk Fysiothrain lopen.

Zomerperiode 2018

Tijdens de zomerperiode blijven we zoals gebruikelijk open om u van dienst te zijn.  De laatste week in juni gaat het zomerrooster van start.  Maandag, woensdag en vrijdag zijn we er in ieder geval geopend van 7 uur tot 14 uur. Dinsdag en donderdag van 14 tot 19 uur.

Van 20 t/m 27 juli 2018 wordt waargenomen door Christiaan van Weel.

 

Verzorgende fysiotherapie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verzorgende fysiotherapie.

Wij gaan ons meer richten op de verzorgende fysiotherapie. De focus in onze praktijk ligt op de trainingsgerichte aanpak, daarnaast gaan we ons meer richten op de verzorgende fysiotherapie.

In onze praktijk zien we naast fanatieke sporters ook mensen die gewoon een goede conditie hebben en getraind zijn. Een uitgebreid trainingsprogramma is hier niet nodig.

De behandeling zal dan meer verzorgend zijn.

Andullatie hebben wij sinds maart dit jaar in de praktijk en de klantervaringen zijn zeer positief. Andullatie werkt pijndempend en ontspannend, het wordt ingezet naast oefentherapie en massage/ mobiliseren.