Bij fysiotherapie praktijk Fysiothrain bieden we diverse behandelingen aan. Kenmerkend voor onze praktijk is de actieve benadering van klachten en we zijn dan ook specialist op het gebied van beweging en houding. Ervaart u in het dagelijks leven belemmeringen bij het bewegen? Dan kunt u zich direct bij ons aanmelden of u kunt langskomen op doorverwijzing van de huisarts.

Onze praktijk en missie

Behandelingen in onze praktijkOnze praktijk is gevestigd aan de Haarlemmermeerstraat 16  te Amsterdam, waar we beschikken over drie behandelkamers en een trainingsruimte. Op de praktijk is tevens een kleedruimte, douche en toilet aanwezig.

Onze missie is om hoogwaardige (kinder) fysiotherapeutische zorg te bieden aan al onze patiënten. Dit doen we met ons voltallige team, dat bestaat uit Theo, Sandra fysiotherapeuten en Delize, onze administratief medewerkster.

Behandelingen bij Fysiothrain

Reguliere fysiotherapie is bedoeld voor klachten aan het bewegingsapparaat, zwelling of beperkingen aan spieren, pezen, banden, gewrichten of zenuwen of pijn. Onze behandeling richt zicht altijd op het herstel van uw klachten, zodat u zo goed als mogelijk door kunt met uw dagelijkse activiteiten. Dit doen we door middel van een individueel behandel- en trainingsschema.

Naast reguliere fysiotherapie bieden wij ook:

Kinderfysiotherapie is gericht op het bewegend functioneren van een kind. De zo optimaal mogelijke ontwikkeling van het kind is waar deze therapie aan bijdraagt. Kinderfysiotherapie is voor baby’s en peuters en kleuters, maar ook voor schoolgaande kinderen of wat oudere kinderen.

Sportfysiotherapie is speciaal bedoeld voor sporters. Deze vorm van therapie kan worden ingezet om de sportprestaties te verbeteren, maar kan ook worden ingezet om blessures te verhelpen en waar mogelijk te voorkomen in de toekomst. In ons testcentrum kunnen we een goed beeld krijgen van de resultaten van de behandeling en kunnen we de sterke en zwakke punten van een sporter naar voren laten komen. Zo kunnen we vervolgens aan het werk om de zwakke punten te gaan verbeteren.