Missie fysiotherapiepraktijk Fysiothrain

Bij Fysiothrain werken we vanuit een missie, die missie luidt als volgt:

Het leveren van hoogwaardige (kinder)fysiotherapeutische zorg, waarbij doelmatig handelen en herstel van klachten naar behoefte een hoge prioriteit hebben.

Deze missie proberen we te volbrengen door het aanbieden van diverse fysiotherapeutische behandelingen. Zo kan je bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, fysiotraining en beschikken we over een testcentrum. Door gebruik te maken van ons testcentrum kunnen we de resultaten van de behandeling goed in kaart brengen.  Zo kunnen we de behandeling perfect aan laten sluiten op de wensen en doelen van de patiënt en kunnen we goed zien of er voortgang is behaald, of waar meer voortgang te behalen valt.

Onze Visie

Het leveren van een hoogwaardig kwalitatief zorgproduct aan patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat gericht op:

  • sportspecifieke begeleiding.
  • training ter preventie van blessures en prestatieverhogende training voor de specifieke sport.
  • orthopedische klachten.
  • arbeidsgerelateerde klachten.
  • kindspecifieke klachten.

Heeft u te maken met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat? U kunt met of zonder verwijzing van de huisarts een afspraak bij ons plannen. Dit kunt u doen door ons online afspraak formulier in te vullen, of door contact met ons op te nemen. Samen gaan we dan kijken welke behandelmethode het beste bij u en uw klachten aansluit.

Hoe mensen ons beoordelen:

U kunt via Zorgkaart Nederland zien hoe wij worden beoordeeld door onze patiënten. We vinden het altijd prettig om feedback te krijgen. Heeft u een behandeling genoten bij een van onze fysiotherapeuten? Dan ontvangen we ook van u graag een beoordeling. Zo kunnen we altijd kijken waar we onze behandelingen en dienstverlening kunnen verbeteren en optimaliseren voor de best mogelijke fysiotherapeutische zorg.

Beoordeel ons op Zorgkaart Nederland